Search
Close this search box.

Vi kender efterhånden alle sammen til Microsoft. Microsoft var for alvor med til at skrive sig selv ind i IT historien, da de opfandt et af de første styresystemer til PC’ere – og Microsoft har derfor også haft stor indflydelse på vores opfattelse af IT gennem de senere årtier.

Microsoft er dog kommet meget langt siden opfindelsen af det første styresystem til PC’ere og i denne artikel vil vi derfor introducere nogle af de produkter, som Microsoft har skabt for nyligt. Måske du kan hente ny inspiration her – hvad end du ønsker at købe nyt udstyr til dit kontor eller til dit private forbrug. Selvom Microsoft først og fremmest blev kendte for deres software og IT styresystem, har Microsoft meget andet at byde på.

Microsoft Surface Laptop Go

Disse Surface produkter – som Microsoft kalder det – er nogle af de letteste laptop produkter på markedet. Hvis du skal afsted på farten og gerne vil have din computer med, er denne altså en god kandidat.

Yderligere kan disse laptops være fordelagtige, hvis du ønsker at investere i laptops til dine ansatte på kontoret. Disse er nemlig nemme at transportere hver dag, hvis dine ansatte ønsker at tage computeren med hjem for at lave hjemmearbejde.

Surface Laptop Go har et batteri med en levetid på op til 13 timer, før der er behov for at oplade computeren igen. Det gør altså brugen af disse Surface produkter meget mere fleksibelt, hvilket hurtigt kan blive fordelagtigt – specielt hvis man ofte har computeren med på farten.

Microsoft Surface Pro

Disse produkter tilhører en serie af produkter, som er perfekte til dig, som tit er på farten – og ikke ønsker at medbringe din laptop. Her kan du nøjes med denne, som er super nem at medbringe, idet tastaturet kan separeres fra skærmen.

Disse produkter er nemme at have med til møder og andet, hvis du ønsker at bruge dem på kontoret. Uden tastatur – og med dens i forvejen lette design – kan man nemt stå med den på armen og tage noter, uden at blive træt i musklerne.

Dette udstyr er samtidig designet i et let og elegant designet, hvilket hurtigt kan give et moderne udseende til både kontoret – men bestemt også til din bolig. Microsoft tænkte ikke blot over, at dette skulle være et produktivt redskab til både arbejdslivet samt privatlivet; produktet skulle også have et lækkert design. Der er ingen tvivl om, at Microsoft Surface er et godt valg, hvad end dine behov er!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *