Search
Close this search box.

Vi er en hjemmeside, der hjælper forbrugeren med at finde en dockingstation samt alt nødvendigt tilbehør. Dette skal selvfølgelig gøres til den bedste pris og samtidig passe til forbrugerens behov. Vi gør det ved at lave gennemarbejdet indhold på dansk.

Retningslinjer, annoncer og samarbejdspartnere

Dockingstation.dk er et annoncefinansieret medie. Dette betyder, at vi linker til vores samarbejdspartnere, når vi skriver guides og anmeldelser på siden. Denne model kaldes også for “affiliate marketing”. Vi får kommission, et fast beløb eller procenter, når vi henviser vores læsere til en samarbejdspartner og læseren foretager et køb. Det er vigtigt at understrege, at du ikke kommer til at betale mere for produkterne, hvis du anvender vores links.

Vi kan også placere annoncer på vores side i form af bannerreklamer og lignende. Hvad der bliver vist som annonce er ikke altid under vores kontrol, da annoncerne leveres af Google. Er der tale om en fast bannerreklame, har vi kontrol over, hvad der bliver vist. Det vil dog altid være klart, at der er tale om en annonce, uanset om vi kontrollerer indholdet af annoncen eller ej.

Det er også væsentligt at nævne, at vi ikke nødvendigvis selv tester produkterne, vi anmelder her på siden. Vi har personlig erfaring med visse produkter og tjenester, vi henviser til på siden, men på grund af hjemmesidens natur kan vi ikke teste alle produkter fysisk. I disse tilfælde vil vi sammensætte troværdige anmeldelser baseret på dataindsamling og research. Denne research bygger på autoritative kilders anmeldelser, brugeranmeldelser og meget andet. Dockingstation.dk er derfor en samling af de forskellige sider, en forbruger normalt ville besøge, før han eller hun køber et produkt.

Forbehold

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i priser og information. Artiklerne på siden tager tid at udarbejde, men vi kan desværre ikke garantere, at der ikke er fejl. Priser opdateres hele tiden, og producenterne kan ændre i produkternes kvalitet, egenskaber og andre parametre. Skulle der være en fejl på siden, er du velkommen til at kontakte os.